Min värld helt enkelt. Välkommen!

onsdag 22 februari 2012

Exjobbsdagen

Vi är ganska många som exjobbar på Scania. Det är ett stort företag med över 35000 anställda världen över, och då kan man ta emot många exjobbare. Superbra tycker jag är jättenöjd över att tors mitt exjobb just på Scania.

Igår arrangerade Scania exjobbsdagen för alla exjobbare och vi var runt 80 st som samlades i MWhallen på morgonen. Efter lite mingel (och inspekterande av gruvlastbilar som stod vid mingelplatsen, gruvlastbilar är sjukt coola som klarar så stora påfrestningar) drog dagens program igång. Teambuilding, speedcoaching, genomgång av traineeprogrammet stod på schemat innan det blev dags för lunch. Efter lunchen var vi på olika studiebesök, och jag var på det som kallas "Chassi", alltså där lastbilen monteras. Dagen avslutades med att tre unga civilingenjörer berättade om deras jobb på Scania. Extra kul var att av en slump var alla tre gamla LiU-studenter...

Efter Exjobbsdagens slut var den mentala energin minst sagt på topp, så smet tillbaka till skrivbordet och jobbade en timme till. Himla rolig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar