Min värld helt enkelt. Välkommen!

måndag 1 augusti 2011

Tagga höst!

Ibland inser man varför det där med ledighet är så himla fantastiskt. Klart att det är skönt att göra ingenting. Att vakna upp på morgonen och tänka "vad ska jag göra idag?". Dra på sig shorts och gå och bada. Långa fikastunder i solen.

Fast det absolut bästa med att vara ledig är att man taggar till lite. För när man haft några dagar som man bara kopplat av på börjar huvudet vakna till liv igen. Fast fullt av inspiration, energi och vilja.

Massor av energi att lägga på de två sista veckorna på sommarjobbet, massor av energi till helgens Pridetåg, massor av energi till MUF, massor av energi till skolan, extrajobbet och allt annat. Men framförallt massor av energi till att fixa allt det andra, och samtidigt må bra själv. Energin till att ha energi helt enkelt. Energin till att vakna på morgonen och tänka "nu jäklar, nu är det ny dag och det ska bli så himla kul".

För precis så känns det just nu. Jag har aldrig varit så taggad på hösten som nu. Nu taggar vi igång för en riktigt rolig höst!
(Och okej, det är faktiskt sommar fortfarande. Jag tänkte faktiskt bada ett par gånger till. Men mentalt är det rolig höst nu!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar