Min värld helt enkelt. Välkommen!

söndag 19 december 2010

"Aldrig, aldrig, aldrig"

Eller hur var det nu sossarna? Aldrig söka stöd från SD, eller hur var det?

Idag skriver Tomas Tobé mfl från riksdagens arbetsmarknadsutskott i en debattartikel i SvD om a-kassan. Det har varit mycket diskussioner kring a-kassan, och det kommer förmodligen fortsätta vara det. Det mest intressanta är ändå att man lägger förslag om a-kassan, där de egna förslagen dömts ut av deras egen (visserligen snart avgångne) partiledare. Ibland är det extra skönt att heja på alliansen...

Dagen spenderas annars på universitetet. Massor av kaffe, digital signalbehandling och spotify - tenta imorgon bitti...

2 kommentarer:

  1. Erik, civilingenjör20 december 2010 kl. 06:31

    Sahlins "löften" i valrörelsen var förstås orimliga. De skulle förlama sossarnas handlingsutrymme fullständigt om hon levde upp till dem. Man kan tycka att en så erfaren politiker som Sahlin borde förstått bättre.

    SvaraRadera
  2. Tja, eftervalsdebatten visar väl att Sahlin förstod det, men inte resten av hennes parti. Agendqa igårkväll (19/12) var rätt intressant, Lars Ohly förklarade att skälet till att de förlorade valet var att hade en politik som låg långt ifrån alliansens, men en budget som låg nära alliansens, och då kunde de inte genomföra så mycket av sin politik. Det är intressant när en partiledare förklarar att de inte skulle kunna ha genomfört det de faktiskt gick till val på.

    SvaraRadera